Μενού

Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Μηδείας & Ισμήνης 39
32100 Λιβαδειά
Site: http://xlolivadias.blogspot.com
e-mail: xoreutikosomiloslivadias@gmail.comΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς, σύμφωνα με το νόμο και το άρθρο 10  του καταστατικού, αποφάσισε στην 27η συνεδρίαση του που έγινε στις 04 -06-2014,  την πραγματοποίηση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου.


Το Δ.Σ προσκαλεί τα μέλη του στην Συνέλευση  που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6,00 μ.μ., στην αίθουσα  του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βοιωτίας, για να λάβουν αποφάσεις επί των εξής θεμάτων της ημερησίας διάταξης:


1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.


2. Ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.


3. Οικονομικός απολογισμός.


4. Εκλογή εφορευτικής Επιτροπής


5. Εκλογή νέου Δ.Σ και Εξελεγκτικής ΕπιτροπήςΣε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο, στις 7.00 μ.μ , με τα ίδια θέματα.

Στις εκλογές μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη του Ομίλου που είναι ταμειακώς εντάξει κατά το έτος 2014. Τα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν τις οφειλές του και κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας , ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου.
Υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ θα γίνονται δεκτές μέχρι πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.

Η παρουσία όλων των μελών θεωρείται απαραίτητη, με δεδομένο ότι σε αυτή την Γενική Συνέλευση θα ανταλλάξουμε και απόψεις-προτάσεις, για τον προγραμματισμό δράσεων της επόμενης χρονιάς.                      Για το Δ.Σ του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς
                           Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                     Κουτσούμπας Ανδρέας                         Αποστολίδου Χρύσα