Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Κοινοποιηση
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Δ. Σ.
Για το προσεχές χρονικό διάστημα έχουν προγραμματιστεί τα εξής:
1.  Κυριακή 28 Μαΐου 2017 μονοήμερη κρουαζιέρα σε Ύδρα –Πόρο – Αίγινα.
Το πρόγραμμα της εκδρομής αρχίζει  με στάση 2 περίπου ωρών στην Ύδρα .Αμέσως μετά και μέχρι την άφιξη στον Πόρο , θα σερβιριστεί στο πλοίο το γεύμα . Στον Πόρο προβλέπεται στάση 50΄ ,  θα ακολουθήσει στάση 2 περίπου ωρών στην Αίγινα  και επιστροφή στον Πειραιά.
Στην Αίγινα υπάρχουν και κάποιες προτάσεις για προαιρετικές εκδρομές στον Άγιο Νεκτάριο , στο Ναό της Αφαίας ή για μπάνιο. Αυτές δεν περιλαμβάνονται στην αρχική τιμή - όποιος θέλει θα το δηλώσει στο πλοίο.
Η τιμή για το σύνολο της εκδρομής [μεταφορά προς και από τον Πειραιά με πούλμαν , μεταφορά με το κρουαζιερόπλοιο και φαγητό ] χωρίς τις επιπλέον , προαιρετικές εκδρομές είναι 55 ευρώ.
ü  Υπάρχουν ακόμα θέσεις και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν μέχρι τη Δευτέρα 15/5 .
ü  Όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει από την ίδια Δευτέρα να πληρώσουν προκαταβολή 30 ευρώ.

2.  Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 συμμετοχή στο φεστιβάλ Δημοτικού τραγουδιού στο Ζερίκι , με ένα από τα προγράμματα που θα χορέψουμε στο Σεργιάνι.

3.  Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 συμμετοχή στο φεστιβάλ που διοργανώνει στην Καλλιθέα Θηβών ο σύλλογος Σίδες , με ένα από τα προγράμματα που θα χορέψουμε στο Σεργιάνι.

ü  Και για τις δυο παραπάνω εκδηλώσεις δηλώνει συμμετοχή όποιος μπορεί. Η επιλογή των χορευτών και του προγράμματος θα γίνει από τον δάσκαλο, κ. Φούντζουλα

4. Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 το 11ο Σεργιάνι στην παράδοση.
Για την εκδήλωση αυτή,  που είναι και η κορυφαία του Ομίλου μας , ο κάθε χορευτή θα πρέπει , εκτός από τις μηνιαίες συνδρομές , να πληρώσει και 20 ευρώ για τις στολές .
Παρακαλείστε να τακτοποιήσετε όλοι  τις οικονομικές σας υποχρεώσεις πριν από την παράσταση.
Όποιο μέλος δεν είναι ταμειακά εντάξει θα αποκλειστεί από την εκδήλωση , σύμφωνα με παλιότερη απόφαση του Δ.Σ.

Ευχαριστούμε

Από το Δ.Σ.