Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Κοινοποιηση
                                                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

1.      Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Λύκειο το τελευταίο μάθημα χορού που θα είναι   και προετοιμασία για όσους χορευτές /χορεύτριες θελήσουν να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν.Οι ώρες είναι οι εξής: 6.00-7.30 και 7.30-9.00.

  1. Την Τετάρτη  28 Ιουνίου στις 6.00 ΄μ.μ. θα γίνει Γενική Συνέλευση του Ομίλου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου. Παρακαλούνται να συμμετάσχουν όλα τα μέλη για να διατυπώσουν προτάσεις ή παρατηρήσεις.

  1. Την Κυριακή 25 Ιουνίου το Εφηβικό Τμήμα του Ομίλου με τη δασκάλα του κ. Αποστολίδου Χρ. θα πάρει μέρος στις εκδηλώσεις παραδοσιακών χορών που διοργανώνονται στον Άγιο Δημήτριο. Το λεωφορείο που θα μεταφέρει τα παιδιά , θα αναχωρήσει στις 7.30΄μ.μ. από το Ζάππειο.
  2. Το Σάββατο 1 Ιουλίου θα πάρουμε μέρος στο Φεστιβάλ Δημοτικού Τραγουδιού στο Ζερίκι.

  1. Την Παρασκευή 7 Ιουλίου θα πάρουμε μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος «Σίδες» στην Καλλιθέα Θηβών. Πριν από την εκδήλωση θα επισκεφθούμε  το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της  Θήβας. Η ακριβής ώρα αναχώρησης και η τιμή του εισιτηρίου θα ανακοινωθούν  σύντομα .


  1. Το Σάββατο 8 Ιουλίου θα πάρουμε μέρος σε εκδήλωση στην Άσκρη που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών του χωριού.

  1. Προετοιμάζεται η εκδρομή από 20 μέχρι 25 Αυγούστου  στην πόλη    Targu Jiu  της Ρουμανίας και η συμμετοχή στο φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης . Το κόστος της συμμετοχής είναι 220 ευρώ ανά άτομο [μετακίνηση , ξενοδοχεία και διατροφή] .
 Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν , να δηλώσουν συμμετοχή στο μάθημα της Δευτέρας ή στη συνέλευση την Τετάρτη. Με τη δήλωση συμμετοχής θα καταβάλουν ως προκαταβολή 50 ευρώ και άλλα 50 θα πρέπει να δώσουν μέχρι τις 10 Ιουλίου. Μέχρι 20 Ιουλίου πρέπει να σταλεί στους διοργανωτές ονομαστικός κατάλογος του γκρούπ.



Από το Δ.Σ.